RIPRA VÁŠ PDMS PARTNER


Vítejte u nás!

23.04.2010 00:00

Pokud jste sem zavítali pro informace o PDMS (Plant Design Managemet System) a případně hledáte nějaké rozšíření či uživatelskou aplikaci, pak jste tu vyloženě správně.  Tyto stránky jsou věnovány informacím o produktu PDMS firmy AVEVA. Mnozí se už potkali i s obchodním označením VPD (Vantage Plant Design).

Mezi základní nabídku jsme zařadili námi vytvořené aplikace zjednodušující vlastní projektování pomocí PDMS. Tyto aplikace dělíme do základních skupin dle PDMS modulů kde mohou být použity. Oznažení "Firemní aplikace" nesou aplikace vyvinuté pro instalaci do firemních projektů, kde jejich výhod mohou využívat všichni projektanti podílející se na projektu. Naše snaha je využít všech dostupných parametrů poskytovaných vlastním PDMS pokud možno bez rozšiřujících limitací na definice UDA.

Vedle těchto aplikací zde naleznete i aplikace označované jako "Uživatelské aplikace", občas nazývané freelancerovské nebo flashové. Jsou určeny hlavně projektantům, kteří jsou najímáni firmami pouze na určitý projekt a kteří si své aplikace přinášejí sebou dnes nejčastěji na přenosných paměťových "klíčenkách". Jsou to v hlavní míře aplikace pro tvorbu designovych prvků. Řada z těchto aplikací vznikla na základě podkladů nalezených na internetu. Jsou tedy, pokud není uvedeno jinak volně ke stažení a jsou nadále šířeny bezplatně. Naleznete je v sekci "Ke stažení".

 

—————

Zpět